Koti

Mihin huoneesi on tarkoitettu? Ja miten tämä kertoo sisustuksesta

Joskus uutta huonetta sisustettaessa voi olla uskomattoman vaikeaa tietää edes mistä aloittaa. Siirtyminen täysin tyhjästä huoneesta tai huoneesta, jonka on suunnitellut ja sisustanut viimeinen henkilö, huoneeseen, joka tuntuu todella sinun ja joka käyttää optimaalisesti tilaa, jossa olet, voi olla vaikea prosessi ja varsinkin jos “eivät yleensä ole “luova” tyyppi.
Pohjimmiltaan tämä on hyvin samankaltaista kuin mitä kirjoittajat kokevat, kun he saavat “kirjoittajan lohkon”. Sinua tervehditään täysin tyhjällä “kankaalla” – tässä tapauksessa huoneessa – ja sitten odotat vain inspiraation iskemistä. Valitettavasti se ei aina iske itsestään. Joskus se vaatii pientä painostusta.
Yksi parhaista aloituspaikoista on kysyä itseltäsi joitain kysymyksiä sisustamastasi huoneesta, jotka voivat saada sinut ajattelemaan oikeaa tietä ja jotka voivat auttaa saamaan inspiraatiota. Ja yksi parhaista kysymyksistä, joita voidaan kysyä tätä tarkoitusta varten, on: “Mitä haluat tehdä tässä huoneessa”? Toisin sanoen: mitä varten tämä huone on tarkoitettu?

Olohuone

Olohuoneen tapauksessa vastaus on todennäköisesti melko suoraviivainen. Useimmissa tapauksissa olohuone on huone, johon tulemme rentoutumaan stressaavan päivän jälkeen, ja se on myös huone, jossa meillä on tapana viihdyttää vieraita.
Siksi on tärkeää, että meillä on täällä paljon istumapaikkoja, jotta voimme istua tänne kerralla koko perhe + vieraat, ja siksi haluamme todennäköisesti kallistaa ne istuimet toisiaan ​​kuten televisiota kohti.
Ole kuitenkin varovainen: useimmat meistä viettävät aivan liian paljon aikaa television ääressä, mikä on kauheaa ryhtimme, energiatasomme ja sydän- ja verisuonijärjestelmämme kannalta: se pilaa unen ja vie vuosia elämästäsi. Siksi on erittäin suositeltavaa käyttää huonetta hieman eri tavalla erilaisten toimintojen kannustamiseksi ja terveyden parantamiseksi. Mikset pienennä televisiota ja suurenna ruokapöytää?

Keittiö

Keittiössä laitat ruokaa, mutta todennäköisesti myös syöt perheenä, peset ja muutat. Tila on tässä tärkein näkökohta, samoin kuin sen siisteyden ja hygieenisuuden varmistaminen. Siksi tai vastaavan käyttö on usein hyvä idea.

Makuuhuone

Makuuhuoneella on jälleen yksi päätavoite: nukkuminen. Siksi kaikkien suunnittelupäätösten pitäisi perustua tähän tosiasiaan. Tämä tarkoittaa, että haluat välttää valoa, melua ja kirkkaita värejä ja haluat tehdä koko huoneesta suotuisan rentoutumisen. Minimaalisen sisustuksen säilyttäminen täällä voi itse asiassa auttaa rauhoittamaan mieltä, kun taas sängyn vieressä oleva kirjahylly on loistava rauhoittumiseen päivän päätteeksi.

Vierashuone

Varahuoneilla on usein useita käyttötarkoituksia, ja siksi voi olla vaikeaa päättää, miten ne suunnitellaan parhaiten. Vinkki tässä on kuitenkin välttää tekemästä huonetta “ainoastaan” tilaksi vieraille, koska tämä tarkoittaa, että et käytä huonetta 90 % ajasta. Tee ylimääräisestä huoneestasi vapaa huone ja työhuone, toimisto tai kirjasto… miten tämä vaikuttaa sisustukseesi?

Related posts

4 parasta syytä harkita puulattiaa kotiisi

Forrest Jaiden