Teknologia

Katsotaanpa tulostimen sivuhintaa!

Kun olet ostamassa tulostinta kotiisi tai toimistoosi, ei koskaan ole hyvä idea ostaa jotain satunnaisesti. Muista, että useimmat tulostimet on rakennettu kestämään erittäin pitkään, joten sinulla on todennäköisesti omasi muutaman vuoden ajan ennen kuin tarvitset päivitystä. Tämä tarkoittaa, että ihannetapauksessa sinun tulee olla harkittu ja ostaa tulostin vasta sitten, kun olet varma, että sinulla on etsimäsi tekniset ominaisuudet.
Esimerkiksi yksi asia, jota sinun on ehkä harkittava, on sivukohtainen hinta. Tämä on laskelma siitä, kuinka paljon mustetta maksat yhden sivun tulostamisesta kyseisellä tulostimella. Tällä tavalla saat hyvän käsityksen siitä, kuinka paljon sen käyttäminen sinulle maksaa pitkällä aikavälillä. Sivukohtaisen hinnan määrääviä tekijöitä ovat mm.

Sivua kohden käytetyn musteen määrä

Tulostimen sivuhinnan määrittämiseksi on tärkeää selvittää, kuinka paljon mustetta käytetään tavallisen sivun tulostamiseen. Erityyppisillä tulostimilla on erilainen taloudellisuus, mikä tarkoittaa, että niiden tulostaminen maksaa eri summat. Parhaat tulostimet ovat tulostuksessa erittäin taloudellisia.

Musteen hinta

Tämän lisäksi musteen hinta on suora tekijä määritettäessä, kuinka paljon tietyn sivun tulostaminen maksaa. Sinun ei kuitenkaan pitäisi automaattisesti olettaa, että tulostimella, jossa on erittäin kalliita kasetteja, on erittäin korkea sivukohtainen hinta. Itse asiassa saatat löytää tällaisen tulostimen halvemmaksi, varsinkin jos se käyttää hyvin vähän mustetta sivua kohden, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että patruuna kestää pidempään. Sitä vastoin sinun ei pitäisi pitää kasettien alhaisia ​​hintoja suorana sivukohtaisen hinnan indikaattorina. Jos käy ilmi, että tulostimen on käytettävä paljon mustetta yhden sivun tulostamiseen, kulutat vähän kasetteihin, mutta sinun on silti ostettava niitä hyvin usein.

Sinun käyttötottumuksesi

Sivukohtainen hinta on vain opas siitä, kuinka paljon tavallisen sivun tulostaminen maksaisi keskimäärin. Sinun tulisi käyttää tätä oppaana, jonka avulla voit vertailla eri tulostimia, ennen kuin päätät, minkä tulostimen hankit. Jos kuitenkin haluat tietää, kuinka paljon yksittäisen sivun tulostaminen sinulle maksaa, sinun tulee olla tietoinen siitä, että tämä riippuu tulostustavasta. Jos sinun on tulostettava korkeimmilla laatuasetuksilla, on mahdollista, että joudut kuluttamaan enemmän kuin valmistajan ilmoittama sivukohtainen hinta.
Yhteenvetona voidaan todeta, että sivukohtainen hinta on yksi tärkeimmistä muuttujista, joka on otettava huomioon, kun olet ostamassa tulostinta. On kuitenkin tärkeää, että ymmärrät tietyn hahmon vaikutukset, ennen kuin voit alkaa ymmärtää tätä. Kun pidät yllä mainitut mielessä, sinun on helpompi määrittää tämä.

Related posts

Etähoitopalveluiden ja Telelääketieteen Innovoinnit

Forrest Jaiden

Yritysmaailma muuttuu merkittävästi vuonna 2022 – oletko valmis muutoksiin?

Forrest Jaiden