Terveys

5 parasta Android-sovellusta parantaaksesi terveyttäsi ja ylläpitääksesi painoasi

Tekniikan alalla ja erityisesti matkapuhelinalustalla on tapahtunut nopeaa kehitystä. Android Marketin lukuisat listatut kuntoilusovellukset ovat välttämättömiä terveytesi ja kuntosi seurannassa. Treenien ja päivittäisten rutiinien tarjoaman mukavuuden ansiosta monet ihmiset käyvät päivittäin Android-kaupoissa tarkistaakseen joitain saatavilla olevia sovelluksia, jotka voivat auttaa heitä elämään paremmin ja terveellisemmin. Alla on luettelo parhaista terveys- ja kuntosovelluksista, jotka ovat saatavilla Android-arsenaalissa.
1. Cardio Trainer + Racing
Tämä terveyssovellus sisältää paljon kardioharjoituksia sekä asettaa rajoja ylitettäväksi, mikä motivoi sinua työskentelemään kovemmin rutiineissasi. Ei ihme, että sillä on 5 tähden luokitus Google Marketissa. Motivaatioominaisuuden sisällyttäminen, joka ilmoittaa, kuinka pitkälle tai jäljessä olet harjoitusohjelmassasi, on myös loistava idea, kun haluat saada käyttäjän harjoittelemaan omistautuneesti ja pysymään terveenä. Lisäksi kaikille, jotka ovat huolissaan laihduttamisesta, Cardio Trainer -sovellusta voidaan parantaa painonpudotusmoduulissa.
2. Pikaruokakalorilaskuri
Joskus voi olla niin vaikeaa sivuuttaa tiettyjen ruokien ja välipalojen houkuttelevuutta, vaikka yrität seurata painoasi. Tämä sovellus auttaa sinua hillitsemään tuhoisia, jotka tulevat liian suuren pikaruoan mukana. Tämä sovellus maksaa vain 1,99 dollaria kaupoissa, ja se sisältää tietokannan noin 72 ravintolasta ja tarjoaa tietoja jopa 9000 ruokalajista ja välipalasta. Ravintoarvojen tiedostaminen ennen tilaamista voi auttaa sinua tasapainottamaan saannin. Tämä sovellus on tarpeeksi hyödyllinen tarjoamaan sinulle hyödyllisiä tietoja.
3. Fatsecretin kalorilaskuri
Calorie Counter on suoraviivainen sovellus niille, jotka ovat kiinnostuneita päivittäisestä kalorimäärästään tai muista ravitsemuksellisista seikoistaan. Se tarjoaa tietoa suositellusta päivittäisestä saannista, jotta käyttäjä saavuttaa asetetun kunto- ja painotavoitteen. Tässä kätevässä työkalussa on sisäänrakennettu viivakoodilukija, joka tekee ruokien ja niiden ravitsemustietojen löytämisestä helppoa. Tämä sovellus on itse asiassa ilmainen Android-kaupoissa.
4. AllSport GPS
AllSport on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen 4 tähden luokituksen ja noin 10 dollarin Android-kaupoissa houkuttelevana. Tämä sovellus on kätevä, ja sen avulla käyttäjät voivat seurata reittejä, etäisyyksiä, nopeutta, aikaa ja poltettuja kaloreita rutiinin aikana. Lisäksi käyttäjä voi käyttää karttoja, ladattavia reittejä ja nopeuskaavioita. Halutessasi voit myös jakaa harjoituksiasi verkossa sosiaalisten sivustojen kautta.
5. Absoluuttinen kunto
Jos olet kiinnostunut all-in-one-sovelluksesta, Absolute Fitnessillä on kaikki. Se voi seurata kalorien saantiasi, harjoitusrutiiniasi tai jopa seurata kuntotavoitteitasi. Se sisältää myös ominaisuuksia, kuten ruoka-analyysin, kaaviot, tilastot ja online-varmuuskopion edistymisestäsi ja tiedoistasi. Voit saada nämä kaikki noin 5 taalalla.